Kommentteja, kysymyksiä, toiveita, vinkkejä.

24. maalis, 2016

Jani

Olipas mukava sivusto! Saa nähdä millaisia seikkailuja ensi kesä tuo itselle uutena harrastajana... Tätä lukiessa polte taviajoon kasvaa myös! Ehkä vielä joskus myös tuollaiselle reissulle...

11. helmi, 2016

Huuurusmiäs

Jeesuksen armo ja rauha! =) Misäs viipyy kuvakooste, raportti kokonaisuudessaan ja etenkin viteot? Odottavan aika on piiiiitkä........ :)

30. tammi, 2016

A'nte

Aika Äijä toi Tommi kun tollaselle reissulle uskaltaa lähteä. Parempi kai kuitenkin lähteä kuin jäädä harmittelemaan ettei tullut lähdettyä. Kun saa kaverikseen edes yhden hyvän kaverin, se on moninverroin sekä turvallisempaa että mukavampaa. Saati sitten
kun on muutamakin kaveri kimpassa joiden kanssa tulee juttuun. Noita päiväkirjakerrontoja lukiessa tulee mieleen miksi ne ei voisi hiukan pidempiä, mennä syvemmälle omiin ajatuksiin, ajaessa, tauoilla, määräänpäässä, jne... Tää kun oli kai eka talvireissu
tonne, se on se merkittävin.

->>''Routaisten teiden pehtoori, Pykeija-Tommi''

21. tammi, 2016

Jari

Hieno bloki ja kiva seurata täältä sohvalta :-) Kesällä vasta Gessulla ajeleen... sit kunalkaa olla plussan puolella :-) Hyvää siunattua matkaa...

18. tammi, 2016

Huurusmiäs

Rauhaa! Jovvain tuleepi kylymäkäynnistyskisaan usiampi osanottaja -hienoa! Mut toi juomapulloteline, siihen tarvit juotavaa ja penkinlämmitin ainaski völöjyyn! Niin ja toi pakkasmittari - toisen malline, ko tossahan loppuu asteikko kesken! (vain -30c)
:)

16. tammi, 2016

Pirjo

Olisi jo varmaan uuden palapelin aika (kun muutakaan tekemistä ei ole 😉). Vanha on jo vanha. Sitkeyttä valmisteluihin!

15. tammi, 2016

Huurusmiäs

Soma ompi seurailla valamisteluja, tulee ihan omat alkustartit miäleen. Usko on luja luottamus, niin Herraamme, kuin talaviajoonki! :) Tarvitaan vain kokemusta ja sitä kun ei saa kaupasta!

12. tammi, 2016

MikS

Hienot sivut ja mielenkiintoinen sisältö! Seuraan matkaasi, ja toivottavasti päästään taas yhteisillekin reissuille!

12. tammi, 2016

AXP

Mukava seurata kanssamotoristin tekemisiä ja ajatuksia!Ehkä vielä ajamme yhdessä tänäkin vuonna yhden tai useamman reissun, jos Herra suo. Talviajo on uusi mielenkiintoinen laji, johon on kova hinku mukaan. Pääsen ehkä vielä mukaan Pykeijäänkin. Kun on hyvässä seurassa, matka on varmasti rattoisa.Kaikkea hyvää ja Siunausta matkoillesi!

9. tammi, 2016

Veepee

Jesss ja Rauhaa! Tätä seurataan kovin! =)

Ja juu, noi "lakupaikat" ne o väliinsä TOSI inhottavia, joista ei autoilijat tiedä yhtään mitään, mutta mp:n nastarenkailla vatkaa kuin kovalla tuulella! Nyt vain lisää piäniä ajolenkkejä erilaisilla alustoilla - niin hyä tulee! Siunausta matkaan!

7. tammi, 2016

Pirjo

Tämä sivustohan kehittyy mukavaan suuntaan. Palapeli en ole tehnyt aikoihin. Oli kiva lisä. Onnea matkan valmisteluihin! Olet sä hiukan ... Hmm. ...ehkä hullu. Mutta haaveita pitää olla. Jokainen valitsee itselleen sopivimmat haasteet ja elää niiden mukaan.
Eläköön vapaus ja toinen toisemme ja hänen unelmiensa kunnioittaminen!