Pitkään pohdiskelin pitäisikö minunkin aloittaa blogin kirjoittaminen. Nyt sitten senkin aloitin. Yksi syy on lähestyvä reissu kauas pohjoiseen, Pykeijään Jäämeren rannalle moottoripyörällä. Ensisijaisesti tänne tulee kuvia ja juttua matkan edistymisestä. Seuraa Päiväkirjaa

 

Kuka? Tommi Lindström, kristitty motoristi, luottaa Jumalan Sanaan, uudestisyntynyt, kastettu, hurahtanut Pohjois-Norjaan. Gospel Rider.

 

Miksi? Halu jakaa kokemuksia ja kuvia moottoripyörällä reissaamisesta. Halusin koota kuvat ja jutut yhteen osoitteeseen vaikka nykytekniikka tarjoaa monia tapoja jakaa kokemuksia. Sosiaalisessa mediassa jutut vaan häviävät infotulvan sisään. Tänne päivitän sen mitä haluan lähimmäisteni tietävän.

 

 

Millä?

Tommi liikkuu  BMW R1200GS moottoripyörällä, vuosimallia 2004. Tästä pyörästä voisin kertoa huiman hienoja tarinoita, ja tulenkin vielä niin tekemään, mutta näinä hetkinä keskityn enempi BWT16-jutaukseen.

 

Tai olkoon nyt sitten... edellinen pyöräni menehtyi tulipalossa. Luultavasti joku halusi saada roihut aikaiseksi ja kulkineesta jäi jäljelle vain raato. Uusi pyörä tuli monen mielestä yllätyksenä. Sain Gessun kirjaimellisesti Jumalan lahjana. Uskokoon kuka tahtoo mutta tämä on tosiasia. Kerron myöhemmin lisää.

http://www.uskotv.fi/ohjelmat/miehen-tie-enduro/

4.2.2016

 

Nyt lienee aika kertoa taustoistani vähän lisää.

 

http://www.uskotv.fi/ohjelmat/grn-kiitoskirkko-ym-tampereella/ kohdasta 17.55 alkaa kerrontani.

 

Milloinkaan en ole pitänyt itseäni hurskaana tahi uskonnollisena ihmisenä. Meikä on ihan tavis. En voi uskonnollisia meriittejä kantaa kenenkään eteen vaan enempi niitä puutteita. Jo ripari-ikäisenä kuitenkin tein ratkaisun ja tunnustin uskoni Jeesukseen. Myöhemmällä iällä olen saanut todistaa miten rukous kantaa ja Raamatun sana on totisesti totta ja toimivaa. Olenko siis hihhuli? Kyllä kai.